19. okt. 2012

Brød med innbakt chevre ost

Høsten og det kalde været bare ber om brødbakst, det varmer og lukter så godt ;-)


Med en brøddeig av 500 gram mel (halvparten grovt), 1 pk gjær, 3 1/5 dl lunkent vann og litt olje.
Fikk jeg 12 muffinsbrød, muffinsformene er jo geniale til å lage porsjonsbrød ;-)
...og en liten klump til overs, den ble da presset flat.
Legg en 1/2 chevre på midten, ha på litt pepper og honning,
(min chevre var av den lange runde typen som passer til steking). 


 Rull sammen og hev og stek med de andre brød - rundstykkene... 220 grader i 10 minutter.
 


Kjempepopulær snaks for hele familien, eller orginal måte og servere ost på etter hovedretten :)

Kan lages på forhånd og varmes opp i ovnen eller micro'n

Her finner du flere oppskrifter på hva du kan fylle brøddeigen med, genialt når man lager litt for mye:












Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)