Utskriftsvennlig versjon HER
Hjemmelaget krydder har flere fordeler,
helsemessig så hvet du hva du putter oppi og
på den praktiske siden så har du ett krydder istedet for 4-5-6 forsjellige krydderglass du skal finne, åpne og måle opp krydder fra....
Her får du mitt forslag til krydderblanding for kjøtt,
som faktisk er godt til og på alt ;-)
Krydder til kjøtt
2 ss timian
1 ss einerbær
1 ss pepper
1 ss (fjell) salt
.
Hjemmelaget krydder har flere fordeler,
helsemessig så hvet du hva du putter oppi og
på den praktiske siden så har du ett krydder istedet for 4-5-6 forsjellige krydderglass du skal finne, åpne og måle opp krydder fra....
Her får du mitt forslag til krydderblanding for kjøtt,
som faktisk er godt til og på alt ;-)
Krydder til kjøtt
2 ss timian
1 ss einerbær
1 ss pepper
1 ss (fjell) salt
Slik gjør du:
Knus enerbær i morter eller kaffekvern, alt blandes sammen i en bolle.
jeg brukte fjellsalt (synes det passer til kjøtt :-)
Oppbevares i tett boks/glass, tørt og uten direkte sollys.
Forslag til forandringer:
Timian kan byttes ut med provencekrydder eller andre urter.
Du kan selvfølgelig legge til andre favoritter...
Bruksomeråder:
Passer til alt av kjøtt både vilt, okse, lam, fugl og svin.
Passer også godt til fisk og grønnsaker...
Brukes til marinering, i gryter, på biffer etc, eller som bordkrydder.
Utskriftsvennlig versjon finner du HER
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)