Spis rent og naturlig :-)
dvs. å spise kun det du ser hva er!
Frokost
Frokost og Lunsj er selvfølgelig viktig å tenke på,
eller bare lunsj !!!
-det er ikke noe galt i å ikke spise frokost,
tvertimot får kroppen lenger tid til å gjøre ferdig fordøyelsesjobben fra dagen før :-)
Kaffe med litt kokosolje holder deg fint gående noen timer,
og det er beste tiden å trene :-)
ellers er:
-det er ikke noe galt i å ikke spise frokost,
tvertimot får kroppen lenger tid til å gjøre ferdig fordøyelsesjobben fra dagen før :-)
Kaffe med litt kokosolje holder deg fint gående noen timer,
og det er beste tiden å trene :-)
ellers er:
middagsrester er kjempebra til frokost,
bare og varme opp, tilsett ett egg hvis det ikke er nok ;-)
bare og varme opp, tilsett ett egg hvis det ikke er nok ;-)
Lunsj
Til Lunsj foreslår jeg å fortsette med masse grønt, egg og fisk eller kjøtt.
Ukas lunsj-høydepunkt for meg er fortsatt Aspargesomelett
som du finner HER,
bruk grønnsaker som er i sesong ;-)
...men den er nesten utkonkurert av DENNE brenneslesuppa med egg....
(du kan også bruke løvetannblader)
som du finner HER,
bruk grønnsaker som er i sesong ;-)
...men den er nesten utkonkurert av DENNE brenneslesuppa med egg....
(du kan også bruke løvetannblader)
og ledd og muskler er i superform :-)
Middagene er raske men de begynner alltid med en salat:
grønn enkel salat hvis det er mye til hovedrett og en mer komplett salat hvis det er lite :-)
Prøv gjerne DENNE Paleodressingen til :-)
Ukens meny:
Lørdag:
Lørdagskos med Fisketapas.
Se HER for enkelte ideer.
og bursdagskake til Mormor:
Pavlova kake med løvekrem og friske bringbær/jordbær.
Søndag:
og 1. Mai: Viltstek, med hjemmelaget rotpure og surdeigsaus med sennep.
Mandag:
Fisk innbakt i bacon !!!
-gulrøtter og kinakål ved siden av...
Innmat som lever burde spises ofte og helst rå,
jeg er ikke fullt så tøff, men du finner en oppskrift som slettes ikke er så verst og de minst tøffe tør å smake hos: tradisjonskost.blogspot.com
Det er også akseptert og steke den som man steker biff, altså litt rosarød i midten.
Kokosmelk gir fin saus.
Onsdag:
Torsdag
Fisk stekt i ovn, krydret med løvetannsalt,
og hvis du ikke vet hva du vil servere ved siden av er:løvetann stekt i gee fantastisk godt !
Fredag:
grønn enkel salat hvis det er mye til hovedrett og en mer komplett salat hvis det er lite :-)
Prøv gjerne DENNE Paleodressingen til :-)
Ukens meny:
Lørdag:
Lørdagskos med Fisketapas.
Se HER for enkelte ideer.
og bursdagskake til Mormor:
Pavlova kake med løvekrem og friske bringbær/jordbær.
Søndag:
og 1. Mai: Viltstek, med hjemmelaget rotpure og surdeigsaus med sennep.
Mandag:
Fisk innbakt i bacon !!!
-gulrøtter og kinakål ved siden av...
Tirsdag:
Innmat som lever burde spises ofte og helst rå,
jeg er ikke fullt så tøff, men du finner en oppskrift som slettes ikke er så verst og de minst tøffe tør å smake hos: tradisjonskost.blogspot.com
Det er også akseptert og steke den som man steker biff, altså litt rosarød i midten.
Kokosmelk gir fin saus.
Onsdag:
Ikke noe egg til lunsj ?
Da passer det med DENNE franske Quiche'n til middag.
Da passer det med DENNE franske Quiche'n til middag.
...med løvetannblader...
Torsdag
Fisk stekt i ovn, krydret med løvetannsalt,
og hvis du ikke vet hva du vil servere ved siden av er:løvetann stekt i gee fantastisk godt !
Fredag:
Til ukens prosjekt foreslår jeg å plukke løvetann,
for nå i helgen er ebok'en min om Løvetann ferdig og der får du masse gode ideer og grunner til hvorfor du skal bruke og elske løvetannen istedet for å hate det ugresset!
Boken er GRATIS og disponibel i epub, pdf og mobi format,
send e-mail ( h.nitteberg@gmail.com ) og oppgi i vilket format og boken er på vei i løpet av lørdagen. Mandag blir den tilgjengelig på ebok.no.
for nå i helgen er ebok'en min om Løvetann ferdig og der får du masse gode ideer og grunner til hvorfor du skal bruke og elske løvetannen istedet for å hate det ugresset!
Boken er GRATIS og disponibel i epub, pdf og mobi format,
send e-mail ( h.nitteberg@gmail.com ) og oppgi i vilket format og boken er på vei i løpet av lørdagen. Mandag blir den tilgjengelig på ebok.no.
Ha en flott uke,
med masse frisk luft :-)
med masse frisk luft :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
Tusen takk. Det var en flott bursdagskake, den skal jeg lage.
SvarSlett