Våren er kommet og etter hestehov kommer løvetann,
av de fleste kalt ugress i negativ forstand,
men hvorfor ikke utnytte dem posetivt!
Inspirert av løvetenner og med skrivedilla,
er jeg i full gang med å lage en ebok om løvetann,
som blir utgitt Gratis om ikke så lenge: en liten forsmak:
Ha en fin Søndag :-)
.
av de fleste kalt ugress i negativ forstand,
men hvorfor ikke utnytte dem posetivt!
Inspirert av løvetenner og med skrivedilla,
er jeg i full gang med å lage en ebok om løvetann,
som blir utgitt Gratis om ikke så lenge: en liten forsmak:
Pesto av Løvetann
100 gram rene blader
2 fedd hvitløk
2 ss pinjekjerner
1/2 ts grovt salt
1/2 ts grov pepper
1 ts honning/løvetannsirup
2 ss olivenolje
Ha alle ingredienser untatt olje i en mikser med kniv eller stor morter (klipp opp bladene),
knus til alt er mos og godt blandet, tilsett oljen litt og litt til passe pesto-konsistens.
Nyt alene på en bit flatbrød etc., eller til fisk og kjøtt til middag, til paté, ost, dipp til grønnsaker, mulighetene er uendelig.
Løvetann er spesielt smart å spise som aperitiff p.g.a. av sine fordøyelsesfremmende egenskaper.
Ha en fin Søndag :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)