24. apr. 2016

Løvetann Pesto

Våren er kommet og etter hestehov kommer løvetann,
av de fleste kalt ugress i negativ forstand,
men hvorfor ikke utnytte dem posetivt!



Inspirert av løvetenner og med skrivedilla,
er jeg i full gang med å lage en ebok om løvetann,
som blir utgitt Gratis om ikke så lenge: en liten forsmak:



Pesto av Løvetann

100 gram rene blader
2 fedd hvitløk
2 ss pinjekjerner
1/2 ts grovt salt
1/2 ts grov pepper
1 ts honning/løvetannsirup
2 ss olivenolje

Ha alle ingredienser untatt olje i en mikser med kniv eller stor morter (klipp opp bladene),
knus til alt er mos og godt blandet, tilsett oljen litt og litt til passe pesto-konsistens.

Nyt alene på en bit flatbrød etc., eller til fisk og kjøtt til middag, til paté, ost, dipp til grønnsaker, mulighetene er uendelig. 

Løvetann er spesielt smart å spise som aperitiff p.g.a. av sine fordøyelsesfremmende egenskaper.




Ha en fin Søndag :-)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)


I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)



.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)