Enkelt og raskt kan også være spennende og nytt !
Jordbær kan brukes til så mangt,
ikke bare til dessert ;-)
Denne er glutenfri,
derfor ikke noe hamburgerbrød,
men masse stekte grønnsaker.
Karbonade med Jordbærsaus
4-5 personer
500 g karbonadedeig
1 løk
3 egg (valgfritt)
salt-pepper-timian
Aubergine
Squash
2 løk
Paprika
Stangselleri
Agurk
Salat- Endivie
Timian og Pimpernell
3 ss hakkede jordbær
2 ss balsamicoeddik
6 ss olivenolje
salt og pepper
Karbonader:
Bland karbonadedeigen med løk og egg,og krydder.
Jeg brukte bare eggehvitter da plommene var til noe annet,
sløsing med ressurser å steke dem ;-)
Deigen blir litt løs,
fordel den på 4-5 karbonader i varm stekepanne.
Bruk ghee eller olivenolje til steking.
Ikke snu dem før de er godt stekt på den ene siden,
går fort i stykker.
Grønnsaker:
Imens karbonadene steker skjærer du opp grønnsaker,
noen kan være rå og non kan stekes.
jeg stekte auberginskiver og squash,
som erstatning for hamburgerbrødet,
deretter løk for det er så godt (for deg).
Jordbærsaus:
Sausen lages som en vinaigrette:
Bland jordbær og eddik godt,
rør inn olivenolje og salt-pepper.
Server som hamburger med alt stablet i høyden,
eller som karbonade med tilbehøret ved siden av :-)
Pimpernellbladene er en vill vekst som lukter som agurk,
brukes som salat,
bruk gjerne løvetannblader e.l.
Bon Appétit :-)
.
Jordbær kan brukes til så mangt,
ikke bare til dessert ;-)
Denne er glutenfri,
derfor ikke noe hamburgerbrød,
men masse stekte grønnsaker.
Karbonade med Jordbærsaus
4-5 personer
500 g karbonadedeig
1 løk
3 egg (valgfritt)
salt-pepper-timian
Aubergine
Squash
2 løk
Paprika
Stangselleri
Agurk
Salat- Endivie
Timian og Pimpernell
3 ss hakkede jordbær
2 ss balsamicoeddik
6 ss olivenolje
salt og pepper
Karbonader:
Bland karbonadedeigen med løk og egg,og krydder.
Jeg brukte bare eggehvitter da plommene var til noe annet,
sløsing med ressurser å steke dem ;-)
Deigen blir litt løs,
fordel den på 4-5 karbonader i varm stekepanne.
Bruk ghee eller olivenolje til steking.
Ikke snu dem før de er godt stekt på den ene siden,
går fort i stykker.
Grønnsaker:
Imens karbonadene steker skjærer du opp grønnsaker,
noen kan være rå og non kan stekes.
jeg stekte auberginskiver og squash,
som erstatning for hamburgerbrødet,
deretter løk for det er så godt (for deg).
Jordbærsaus:
Sausen lages som en vinaigrette:
Bland jordbær og eddik godt,
rør inn olivenolje og salt-pepper.
Server som hamburger med alt stablet i høyden,
eller som karbonade med tilbehøret ved siden av :-)
Pimpernellbladene er en vill vekst som lukter som agurk,
brukes som salat,
bruk gjerne løvetannblader e.l.
Bon Appétit :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+ og liker ;-)
.
.
Dristig. Dette skal jeg prøve. :-)
SvarSlettElsker å overraske gjengen ;-)
Slett