Mat-søtt
-konfekt m/oppskrifter og handleliste
Sarah Bernard årets nye oppdagelse her i huset,
finner du HER,
er nå ikke helt sikker på om de er konfekt eller kake da...
Sarah Bernard årets nye oppdagelse her i huset,
finner du HER,
er nå ikke helt sikker på om de er konfekt eller kake da...
Julemarsipan med og uten sjokoladetrekk
oppskrift HER
-men bruk gjerne honning istedet for agavesirup hvis du ikke er redd for fructose.
dvs bland 500 g malte mandler med 250 g honning og du har marsipan :-)
Eller du kan male sammen i en kjøkkenmaskin tørkede frukter som fiken, svisker og aprikoser og bruke det som søtt klistremateriale...
.
Bounty Sjokolade
er uten tvil blitt den mest populære sjokoladen her i huset.
Den sunne versjonen finner du HER
Mandler eller Kakaobønner
fortrekt med sjokolade,
er en perfekt måte å bruke opp sjokoladen du dyppet godbitene over i,
anbefales med Chili.
Oppskrift HER
Sunt godteri er også DISSE Epleringene dyppet i sjokolade.
For å lage disse 5 konfektene trenger du å :
3 egg
2 epler
kakaopulver
vaniljesukker
300 g honning
200 g sukker eller annet søtningsmiddel
80 g melis eller sukrinmelis
800 g mandler
350 g kokosolje/smør
200 g kokoskrem
300 g kokosmasse
500 g mørk (koke) sjokolade
evnt. små konfektformer
Ha en koselig Juleforberedelsestid :-)
oppskrift HER
-men bruk gjerne honning istedet for agavesirup hvis du ikke er redd for fructose.
dvs bland 500 g malte mandler med 250 g honning og du har marsipan :-)
Eller du kan male sammen i en kjøkkenmaskin tørkede frukter som fiken, svisker og aprikoser og bruke det som søtt klistremateriale...
.
Bounty Sjokolade
er uten tvil blitt den mest populære sjokoladen her i huset.
Den sunne versjonen finner du HER
Mandler eller Kakaobønner
fortrekt med sjokolade,
er en perfekt måte å bruke opp sjokoladen du dyppet godbitene over i,
anbefales med Chili.
Oppskrift HER
Sunt godteri er også DISSE Epleringene dyppet i sjokolade.
For å lage disse 5 konfektene trenger du å :
3 egg
2 epler
kakaopulver
vaniljesukker
300 g honning
200 g sukker eller annet søtningsmiddel
80 g melis eller sukrinmelis
800 g mandler
350 g kokosolje/smør
200 g kokoskrem
300 g kokosmasse
500 g mørk (koke) sjokolade
evnt. små konfektformer
Ha en koselig Juleforberedelsestid :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Spennende oppskrifter :) Ha en fin lørdag - ta gjerne en tur innom bloggen min også
SvarSlettTusen takk :-)
SvarSlettKikker ofte innom bloggen din er masse fristende og motiverende lesestoff hos deg :-)