Menyer hører til planleggingslistene i Julepermen min.
Til hver meny er det lurt å legge ved oppskrifter eller steketips samt en handleliste/sjekkliste for innkjøp.
-oppskrifter finner du i linkene merket HER
(skriv de ned eller print ut)
.
Ribbemeny
Solbærgløgg og pepperkaker
Medisterkaker og Julepølse
med Tyttebær
Ribbe m/ribbefett HER
hvit og/eller rød Surkål
Poteter - Rosenkål
Moltekrem i krumkakekrus
Julekaker, Julekonfekt og Kaffe
Pinnemeny
Gløgg HER og pepperkaker m/roquefort
Lammerull og salatruller
Pinnekjøtt m/fløtesaus
Kålrabbistappe, Brokkoli og poteter (?)
Riskrem med Bringbærsaus
Kaffe og Julekaker-konfekt
Lute-meny
Hvit gløgg HER og Blinis HER med gravørret HER
Salat av revetgulrot og rødkål
Lutefisk m/sennepsaus
Erter, bacon, poteter
oppskrift HER
Rullekake med molter og pistasj HER
Kaffe og Julekaker-konfekt
Kalkun-meny
Hvit eplegløgg og Foie Gras toast
Waldorfsalat HER
Kalkun m/fløtesaus HER
Rosenkål
Potetgrateng
Sjokoladerullekake m/smørkrem
Julekaker og Kaffe
Lille Julaften's Julegrøt meny
Solbærgløgg m/Juletapas
Sylte-potetlomperuller m/sennep
Lammerull - salat ruller
Bayonnskinke-rosenkål spyd
Julepate på agurkskiver
Pepperkaker med roquefort og valnøtt
Julekake m/geitost
Julegrøt med mandel
Marsipangris til den som finner mandelen
Kaffe og Julekaker-konfekt
1. Juledag Koldtbord
Potetlomper-lefser-Sennep
Ribberester, medisterkaker og Julepølse
Endivieblader m/agurk og paprikasalat
Julepate-sylteagurk
Sylte-lammeull-juleskinke (HER)
Rekekabaret m/aioli
Gravlaks - sennepsaus (HER)
80-talls Meny
Rekecoqtail
Viltstek m/viltsaus HER
Dampede: Brokkoli-gulrot-potet
Sherryfromasj
Kaffe og Kaker
Fransk Julemeny I
Vin Chaude - Appelsingløgg
m/aperitif
-butterdeig aperitif HER
-Foie gras toast (HER)
Skalldyrbord:
østers, hommer, reker, gambas, sjøsnegler, krabber, kamskjell etc
KrabberHER, skalldyrbord HER
m/aioli - sitronbåter
Ostefat HER
Buche : Rullekake HER
De 13 Juledessertene HER
Fransk Julemeny II
Foie gras m/ Fikensyltetøy
søt vin
Fasan eller Kalkun
fylt med farse og kastanjer
rødvin
Andelår-bryst med skogssopp
Potetgrateng
Ostefat HER
Sjokoladefondant
Champagne
Fransk Meny III
Foie Gras m/ løkmarmelade
Søt Vin
Kokt hummer m/majones
hvitvin
Fiskefilet m/champagnesaus
Villris
Rådyrgryte HER
rødvin
Fylt Artichaut m/karamellisert balsamikosaus
Ostefat HER
Eksotis Fruktkake
champagne
Moderne Nyttårsdag Buffet
Foie gras - toast
Gravlaks m/sennepsaus HER
Sushi HER
Kalkuntapas
Flere tapas forslag HER
Asparges(bønner) i bacon
Ostefat
Gele av røde bær
Sjokolademousse
Til hver meny er det lurt å legge ved oppskrifter eller steketips samt en handleliste/sjekkliste for innkjøp.
-oppskrifter finner du i linkene merket HER
(skriv de ned eller print ut)
.
Lite utvalg av menyer til Jul:
Ribbemeny
Solbærgløgg og pepperkaker
Medisterkaker og Julepølse
med Tyttebær
Ribbe m/ribbefett HER
hvit og/eller rød Surkål
Poteter - Rosenkål
Moltekrem i krumkakekrus
Julekaker, Julekonfekt og Kaffe
Pinnemeny
Gløgg HER og pepperkaker m/roquefort
Lammerull og salatruller
Pinnekjøtt m/fløtesaus
Kålrabbistappe, Brokkoli og poteter (?)
Riskrem med Bringbærsaus
Kaffe og Julekaker-konfekt
Lute-meny
Hvit gløgg HER og Blinis HER med gravørret HER
Salat av revetgulrot og rødkål
Lutefisk m/sennepsaus
Erter, bacon, poteter
oppskrift HER
Rullekake med molter og pistasj HER
Kaffe og Julekaker-konfekt
Kalkun-meny
Hvit eplegløgg og Foie Gras toast
Waldorfsalat HER
Kalkun m/fløtesaus HER
Rosenkål
Potetgrateng
Sjokoladerullekake m/smørkrem
Julekaker og Kaffe
Lille Julaften's Julegrøt meny
Solbærgløgg m/Juletapas
Sylte-potetlomperuller m/sennep
Lammerull - salat ruller
Bayonnskinke-rosenkål spyd
Julepate på agurkskiver
Pepperkaker med roquefort og valnøtt
Julekake m/geitost
Julegrøt med mandel
Marsipangris til den som finner mandelen
Kaffe og Julekaker-konfekt
1. Juledag Koldtbord
Potetlomper-lefser-Sennep
Ribberester, medisterkaker og Julepølse
Endivieblader m/agurk og paprikasalat
Julepate-sylteagurk
Sylte-lammeull-juleskinke (HER)
Rekekabaret m/aioli
Gravlaks - sennepsaus (HER)
80-talls Meny
Rekecoqtail
Viltstek m/viltsaus HER
Dampede: Brokkoli-gulrot-potet
Sherryfromasj
Kaffe og Kaker
Fransk Julemeny I
Vin Chaude - Appelsingløgg
m/aperitif
-butterdeig aperitif HER
-Foie gras toast (HER)
Skalldyrbord:
østers, hommer, reker, gambas, sjøsnegler, krabber, kamskjell etc
KrabberHER, skalldyrbord HER
m/aioli - sitronbåter
Ostefat HER
Buche : Rullekake HER
De 13 Juledessertene HER
Fransk Julemeny II
Foie gras m/ Fikensyltetøy
søt vin
Fasan eller Kalkun
fylt med farse og kastanjer
rødvin
Andelår-bryst med skogssopp
Potetgrateng
Ostefat HER
Sjokoladefondant
Champagne
Fransk Meny III
Foie Gras m/ løkmarmelade
Søt Vin
Kokt hummer m/majones
hvitvin
Fiskefilet m/champagnesaus
Villris
Rådyrgryte HER
rødvin
Fylt Artichaut m/karamellisert balsamikosaus
Ostefat HER
Eksotis Fruktkake
champagne
Moderne Nyttårsdag Buffet
Foie gras - toast
Gravlaks m/sennepsaus HER
Sushi HER
Kalkuntapas
Flere tapas forslag HER
Asparges(bønner) i bacon
Ostefat
Gele av røde bær
Sjokolademousse
Lykke til med din Meny :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)