14. nov. 2017

Step 8 Musikk - Underholdning

Underholdning og/eller musikk, eller uansett litt musikk er vanlig. Lurt og velge en person som har ansvaret for denne delen hvis man selv ikke er veldig teknisk i forhold til musikkanlegg eller utadvendt til å få folk til å delta i lek, konkurranser osv.  Ved tilstelninger med mange menesker som ikke kjenner hverandre er det smart med lek/konkuranser, da det gjør det lettere å bli kjent. Husk at det er mange voksne som IKKE liker å delta og det bør respekteres så alle har det hyggelig.

Musikk kan være en fin blanding av all god musikk, eller moderne, pop, rock, viser, 80' åra osv. Det kan leies inn profesjonelle med musikkanlegg eller privat i mindre skala. Er gjestene voksne-godt voksne er det mange visesangere med gitar eller trekkspill som tar oppdrag. Finnes det lysanlegg ? vil du ha noe spesielt lys ?

Underholdning kan være innleid eller lek og konkuranser som man selv arrangerer, ved konkuranser tenk på at det må være noen premier.

Innleid underholdning kan være dans, klovner, juleunderholdning, komikere, teater, trylling , søk på internett etter firmaer i området du bor og se på mulighetene.

Lek og konkuranser du selv kan arrengere er skattejakt, rebuser, mimekonkuranser, quiz Konkuranser som fineste blomsterklede doning med hjul, fineste kake/dessert (og dessertbordet er ordnet), beste pizza, fineste bordpynt, fineste juletrepynt. Gamle leker i tre, spill, puzzlespill, fotoutstilling. Gjetteleker som hvor mange meter tråd i boksen, hvor mange erter i glasset, hvor mye koster / veier handlekurven (som da er premie), hvor mye koster/veier skinka, og mye mye mer...
Step 1 : Lag en oversikt HER
Step 2 : Valg av sted/lokale HER
Step 3 : Program/Agenda HER
Step 4 Gjester, invitasjon HER
Step 5 : Budsjett HER
Step 6 :  Sosiale mediaer HER
Step 7 : Utstyr HER
Step 9 : Dekorasjon i neste artikkel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)