24. juni 2015

Fiskecurry

Liker du indisk ?
det gjør jeg !


Raskt og Enkelt Hjemmelaget:

Fiskecurry

4 personer

400-600 g fisk (sei)
1 løk
4 hvitløkbåter
2 cm ingefær
1 rød paprika i biter
400 g asparges i biter

1 ts korianderfrø
1 ts hel spisskumin
4 ss kokosolje
2 ss garam masala
1 ts havsalt
1/2 ts pepper
2 dl kokosmelk
2 ss sitronsaft

1 bunt koriander

Skjær løk, hvitløk og ingefær i smått,
eller hakk de i en kjøkkenmaskin.
Varm olje i stekepanna,
tilsett frø og varm til de begynner å hoppe.
Tilsett løkblandingen og stek på svak varme i 5 minutter.
Tilsett paprikabiter varm opp og tilsett fisk,
varm godt opp igjen ett par minutter og tilsett asparges, krydder og deretter kokosmelk og sitron.

Sett på lokk og la putre i 5 minutter før den er klar til servering,
hvis du vil forberede middagen på forhånd kan du slå av og varme opp i 5 minutter før servering.

Strø koriander over ved servering,
rør inn en del og ha resten over.

HER har du oppskrift og fremgangsmåte på Garam Masala




.
Bon Appétit :-)

.


En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)


I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)



.

1 kommentar:

...til stor glede for bloggforfatteren :-)