28. feb. 2013

Torskelever til pålegg

Noen som sa omega 3...

Ikke lett å finne oppskrifter med lever fra torskefisk, men når man ikke gir seg ;-)




Denne ble til pålegg:

Trekk leveren i ca 10-15 minutter i grønnsaksbuljong.

Med en gang du tar den ut av vannet har du over litt olivenolje.
 Tror det skulle hindre den i å bli rød :-P


I ett glass eller en liten skål (ettersom hvor mye du har) legger du biter av leveren lagvis med litt salt og pepper.

Legg press på og la stå minst 24 timer i kjøleskapet.

En liten skvett cognac må du gjerne ha på til marineringen.




Neste gang jeg får tak i lever i fiskedisken skal jeg prøve den stekt, og hvis det er nok hermetisert ;-)

Som dere skjønner så er alle forslag hjertlig velkommen, bruk gjerne kommentarfeltet :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)