30. juli 2013

Fylt Panert Makrell

Panert og fylt med ost og spekeskinke, det kan ikke slå feil ;-)


 Ikke nødvendig med noen detaljert oppskrift her,
det er snakk om fremgangsmåte og fritt rom for egne smakstilsetninger...

Forøvrig er det en god idee å servere
panert og fylt fisk til de som egentlig ikke liker fisk ;-)



Jeg brukte makrell som er en fet fisk rik på bl.a. omega 3,
Denne fylte jeg med spekepølse ost og litt urter.

Til panering brukte jeg kikertmel, 
blandet med litt gurkemeie, salt og pepper for en glutenfri variant.

For en litt sunnere steking, stekte jeg den i stekovnen med litt olivenolje.
Fuktigheten i fisken tekker seg opp i paneringa og det blir en sprø skorpe.



Spis fisk !

1 kommentar:

  1. Panert makrell er så godt. Har aldri prøvd fylt,
    men det er sikkert enda bedre.

    SvarSlett

...til stor glede for bloggforfatteren :-)