Grillet
Kanin eller Hare med saupiqet er en av de viktige mattradisjonene i
Syd-Frankrike.
Kanin/hare blir helt enkelt grillet.
Saltet og pepret.
Servert med en saus/dressing laget på leveren (rå) fra dyret.
Saupiquet Cru :-)
oppskrift finner du HER
Jeg har valgt å marinere kaninen en time før steking/grilling.
Marinade:
timian, pepper, paprikapulver, sitronsaft og hjemmelaget yoghurt.
Skjær snitt i kjøttet og gni inn marinaden med fingrene på indisk vis,
la gjerne alt hvile i en plastikpose.
Kanin/hare blir helt enkelt grillet.
Saltet og pepret.
Servert med en saus/dressing laget på leveren (rå) fra dyret.
Saupiquet Cru :-)
oppskrift finner du HER
Jeg har valgt å marinere kaninen en time før steking/grilling.
Marinade:
timian, pepper, paprikapulver, sitronsaft og hjemmelaget yoghurt.
Skjær snitt i kjøttet og gni inn marinaden med fingrene på indisk vis,
la gjerne alt hvile i en plastikpose.
Etter
en til to timer og fortsatt regnvær ble det til å steke kaninen og
vilsvinpølsene i ovnen,
ca 30 min på 200 grader og deretter 5 minutter under grillen.
ca 30 min på 200 grader og deretter 5 minutter under grillen.
Håper det blir muligheter til å prøvesmake snart.
SvarSlettHåper på mange grillkvelder i August !!!
SvarSlett