Saupiquet Cru - ikke for pyser!
Ingredienser:
lever fra dyret
1 dl olje (valgfri)
2 ts eddik
1 ts sterk sennep
1 liten løk
6 hvitløkbåter
salt, pepper
eventuelt kraft fra steking
lever fra dyret
1 dl olje (valgfri)
2 ts eddik
1 ts sterk sennep
1 liten løk
6 hvitløkbåter
salt, pepper
eventuelt kraft fra steking
Hakk
leveren i en kjøkken maskin, tilsett sennep, løk og hvitløk og kjør
maskinen videre.
Tilsett olje i en tynn stråle som når man lager majones til den er tykk.
Tilsett eddik og kraft, smak eventuelt til med salt pepper.
Tilsett olje i en tynn stråle som når man lager majones til den er tykk.
Tilsett eddik og kraft, smak eventuelt til med salt pepper.
For de som ikke tør og prøve denne rå versjonen,
er det lov å steke den hakkede leveren lett (ikke brune den).
Prøv da vel ;-)
er det lov å steke den hakkede leveren lett (ikke brune den).
Prøv da vel ;-)
Har prøvet den og den er veldig god.
SvarSlettVelkommen tilbake, har savnet innleggene dine!
Jeg også ;-)
SlettPrøver nå så godt jeg kan å være litt på data'n, har mange blogginnlegg på lager og maaaange ideer jeg vil prøve ut så krysser fingrene :-)