Mais er alltid populært og 'nesten' fast grilltilbehør, ihvertfall for nordmenn ;-)
...så med noen koselige nordbeboere på besøk :-) så ble det maiskolber til grillinga...
Pakke no 1:
1/2
- 1 maiskolbe per person ettersom hvor mye mat det er totalt.
De vi får her er ukokte\rå og trenger derfor lenger tid på grillen,
enn om de er hermetiserte (kan selvfølgelig kokes på forhånd).
De vi får her er ukokte\rå og trenger derfor lenger tid på grillen,
enn om de er hermetiserte (kan selvfølgelig kokes på forhånd).
Maiskolbene
legges i aluminiumsfolie sammen med smør, hvitløk og urter + litt salt.
Pakk inn uten å spare på aluminiumen, hvis den er tynn ta minst to lag,
p.g.a. plassmangel lot vi den ligge ved siden av glørne under risten i minst 20 minutter.
Har du god plass kan den selvfølgelig ligge over risten.
Pakk inn uten å spare på aluminiumen, hvis den er tynn ta minst to lag,
p.g.a. plassmangel lot vi den ligge ved siden av glørne under risten i minst 20 minutter.
Har du god plass kan den selvfølgelig ligge over risten.
Pakke no 2:
1
neve med sukkererter per person, 1 løk i biter.
Pakkes inn i aluminiumsfolie med litt smør, salt og pepper.
Trenger 3-5 minutter på grillen
Pakkes inn i aluminiumsfolie med litt smør, salt og pepper.
Trenger 3-5 minutter på grillen
Nam nam! Godt med grillede grønnsaker!
SvarSlett