17. juni 2013

Pastarester med and og ryllik

Pastarester er superanvendelige, 
eller har du fisk/kjøttrester kan du med litt pasta lage en hel middag...

Lager du først pasta, behøver du altså ikke være redd for å lage for mye :-)

Normalt har jeg pastarester i omelett, men det er ikke eneste måten å bruke dem på.
Her har du en (rask) måte å lage middag på og eventuelt bruke opp restene,
 eller uten rester lage en rimelig middag til flere personer med bruk av lite kjøtt (fisk)

Til 5 personer brukte jeg:

 ca 1 liter med kokt pasta.
1 neve med ryllik, men du kan bruke andre urter, spinat e.l.
ca 10 cm purre
1 løk
2 dl creme fraiche
1-2 egg
50 g revet ost
1 andebryst




Begynn med å steke andebrystet med fettsiden ned, 
10 minutter på sterk varme, deretter 5 minutter på kjøttsiden.

Stek ryllik/urter, løk og purre i litt av andefettet.
Tilsett pastaen, og varm alt godt opp.

Bland sammen creme fraiche, egg, litt salt, pepper og ost, tilsettes når alt er varmt.
Rør godt og la det stivne litt.







Skjær opp andekjøttet i terninger, tilsettes og gryta er klar til å serveres :-)



Chantelle syntes en så god middag måtte pyntes litt og valgte ut en agurkurtblomst :-)


Bon Appétit !

- man kan selvfølgelig bruke en kyllingfilet, en kotelett etc.
-har du grønnsaksrester er det bare å tilsette.
-har du osterester ikke nøl med å tilsette det i blandingen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)