Hare er ikke hverdagsmat, men jeg hadde nå en 'liten' pakke i fryseren, og siden vi ikke var så mange og jeg var i 'lage-mat-humør' så laget jeg en liten vill vilt rett ;-)
Kaller det rester, da det var de delen jeg hadde skjært vekk...
Ut i hagen for å lete etter litt villt tilbehør ;-)
Resultatet ble Nelliksopp, syreblader og forskjellige urter...
Brunet kjøttet i litt smør...
1 løk, 1/2 purre og soppen stekes sammen med kjøttet til slutt.
Litt skrelte små poteter ble tilsatt, tenåringen min er fan av poteter,
selvom jeg hadde fortrukket gulrot osv.
En øl helles i gryta og urtene tilsettes.
La stå og surre til potetene er møre, ca 15-20 minutter.
Strø litt Ringblomst over for ett vilt utseende ;-)
Det hørtes godt ut. Lurer på hvor vi finner den soppen her i Norge?
SvarSlett