Asparges som tilbehør :-)
-tilberedt etter tips fra god venn i Norge ;-)
1
Kg asparges skrelles og legges i ildfast form,
hell over olivenolje, strø over grovt salt og ost.
(det skule vært parmesanost men vi brukte raclette-ost,
jeg har også over litt sitronsaft som passer godt til apargessmaken)
10 min i ovnen på 200 grader og den ble sprø og nydelig ;-)
hell over olivenolje, strø over grovt salt og ost.
(det skule vært parmesanost men vi brukte raclette-ost,
jeg har også over litt sitronsaft som passer godt til apargessmaken)
10 min i ovnen på 200 grader og den ble sprø og nydelig ;-)
Enkelt og greit og kjempegodt som tilbehør til f.eks. BBQ
Hvis du har plass på grillen kan du ha aspargesen i en aluminiumsform eller aluminiumspapir og steke de på grillen, lurt å dekke de til med ett lite hull så dampen kommer ut.
Retten kan selvfølgelig 'fiffes' opp litt, med f.eks. sitrondressing, bacon, krydder....
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)