3. nov. 2014

Sopp Carpaccio à l'ail

Soppsesong og tid for å teste sopp-oppskrifter,
Til denne carpaccio oppskriften er det nok vanlig å bruke de vi kjøper i butikken som Champignon,
men alle sopper som kan spises rå kan brukes,
men husk at det ikke gjelder alle !!!





Her ble de brukt med salat,lever og tomat, litt løk :-)

Sopp
sitronsaft

Dressing:
hvitløk
olivenolje
persille
salt
pepper

Sopp børstes og skjæres i tynne skiver,
ha i en glassbolle,
ha på sitronsaft (de skal så vidt dusjes ikke svømme)


Serveres med dressingen som en forrett eller mellomrett,
gjerne på en lite seng av salat og/eller agurk.




Du kan også (som jeg) tilberede soppen slik og bruke den i diverse salater eller som pynt
 -  litt ekstra til viltet f.eks.


God Sopptur :-)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

2 kommentarer:

  1. Frostnettene har allerede vært mange, og soppsesongen er nok desverre over for i år. Butikksopp blir liksom ikke helt det samme, så jeg får leite frem denne oppskrifta til neste høst heller :)

    Lille Jun ble forresten sendt med posten idag tidlig, og burde være fremme i løpet av et par dager. Hun gleder seg til å komme til Frankrike :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Lille Jun kom fint frem og har fått seg god te, gleder oss til resultatet og tusen takk for at du deler :-)

      Slett

...til stor glede for bloggforfatteren :-)