Alle har vel nå hørt om squash pasta,
nudel-gresskar eller laget gulrot taglitelli...
...nå er det på tide å prøve purre pasta ;-)
Følger man en Paleo Livsstil spiser man ikke pasta,
det er dog ikke det værste man kan spise,
men det tilfører kroppen svært lite næring og masse jobb i fordøyelses-systemet...
...da slo det meg at purre ikke må skjæres i skiver og det ble strimler :-D
Purre - Pasta og Kjøttsaus
4 personer
2 store (4 små ) purre
4 ss ghee/smør
400 g kjøttdeig eller kjøttrester fra kraftkoking
ghee-kokosolje til steking
70 g tomatpure
100 g melkesyregjærede tomater (eller ferske)
2 løk
4 hvitløksfedd
1 dl frisk persille
1 dl frisk persille
krydder: f.eks: paprika, cumin, gurkemeie, pepper, salt
4 dl kraft
persille og sylteagurk til servering
Stek kjøttet i fettet og tilsett hakket løk og hvitløk,
når løken er blitt varm har du i resten,
rør godt og la småkoke til passe tykkelse.
...eller ved bruk av kraftkokingsrester:
Hakk løk, persille etc med kraft og krydder og tilsett kjøttrestene,
hakk til det er passe blandet og stek videre i panne med resten av ingrediensene.
...eller ved bruk av kraftkokingsrester:
Hakk løk, persille etc med kraft og krydder og tilsett kjøttrestene,
hakk til det er passe blandet og stek videre i panne med resten av ingrediensene.
Imens vasker og skjærer du purren i tynne strimler,
gi de ett oppkok, kok ett minutt.
Hell av vannet og tilsett smør eller ghee samt litt salt,
rør godt og la eventuelt surre litt med smøret,
jo mer jo bedre hehe
Hakk persille og skjær sylteagurker i strumler,
Selvfølgelig kan du servere med fisk, flere grønnsaker etc.
Du kan også blande med strimler av gulrot for mer farge,
men la da gulroten få ett minutt kok før du har i purren som trenger kort tid.
Jeg laget kjøttsausen med kjøttrester fra kraftkoking...
Inkludert kjøttsausen er middagen klar på under 15 minutter....
Bon Appétit :)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
God helg :)
SvarSlettFin helg til deg også :-)
Slett