Fasan er fint kjøtt og gjør seg godt til litt finere middager,
uten at det er komplisert tilberedning.
...siden vi spiser steinalderkosthold synes jeg det passet med litt vilt ;-)
-men har du ikke fasan kan du selvfølgelig bruke en kalkun, kylling, due, rype eller en kanin...
-men har du ikke fasan kan du selvfølgelig bruke en kalkun, kylling, due, rype eller en kanin...
Siden jeg alltid er skeptisk til at det er nok å spise,
eller jeg liker rester ?
Laget jeg en 'stuffing' til denne karen:
'stuffing'
200 g Hasselnøtter
200 g Bacon
100 g Rosiner
2 Hvitløkfedd
Innmat fra fuglen
1 ts Timian
Alt hakkes og blandes godt sammen,
stapp fyllet inn og fest eventuelt åpningene med coctailpinner.
Krydre utvendig etter ønske, f.eks. timian, paprika, salt og pepper.
Langstekes på 100 grader i ca 4-5 timer,
litt høyere temperatur på slutten hvis du vi ha litt mer stekeskorpe.
Det kan også være lurt å teste temperaturen med ett steketemperatur som bør minst vise 70.
Serveres med f.eks. Gulrot, brokkoli og rødkål for fine farger...
Bon Appétit :-)
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)