30. jan. 2015

Melkesyregjærede Tomater og hva de kan brukes til...

.


I Høst på tampen av tomatsesongen lagde jeg noen glass med melkesyregjærede tomater,
spennende da det ikke er alle grønnsaker som smaker like godt etter noen måneder,
de er nå testet og resultatet var meget bra !!!

HER kan du se hvordan det gjøres og det er bare å si ANBEFALES!!!

...men hva bruker man dem så til ???

-serveres som tilbehør,litt som pickels...
- brukes i salat
-salatdressing (som eddik)
- i gryteretter
- til fisk
-sursøt saus
-i pizzasaus
-i bolognese saus




Det enkleste er i salaten til lunsj,
ett par ss og du har tilført superbakterier til tarmsystemet ditt ;-)


Har du noen gode tips ?
-legg de igjenn i kommentarfeltet da vel :)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)


I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)





.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)