Kraftkoking er blitt en vane og er perfekt nå på vinteren,
det både varmer og nærer på kalde dager.
I tilegg er det supre byggeklosser ;-)
Hvis jeg ikke har drukket kraft i løpet av formiddagen,
tar jeg gjerne kraft til lunsj,
helst som suppe ed å tilsette litt kål-grønt og enten ett egg eller kjøtt-fisk...
Da er det fett, proteiner, vitaminer og mineraler.
Hvordan du best og lettest koker kraft kan du lese om HER
Varm opp ønsket mengde kraft i en kjele,
ha i det du ønsker av kål eller grønnsaker,
jeg var så heldig å ha noen blader grønnkål fra kjøkkenhagen :-)
Jeg har også i en rot med curkuma-gurkemeie og pepper,
da det er godt for infeksjoner i kroppen som f.eks. leddgikt...
Ett egg for en god porsjon proteiner,
som jeg lar koke med akkurat lenge nok til at hvitten stivner,
men plommen fortsatt flyter :-)
Ferdig servert blir det slik :
...eller med små brokkoliskudd og en liten bit biff:
Har du vært så heldig å ha skikkelige kraftben i gryta,
er benmargen en delikatesse som man ikke må gi glipp av!
det både varmer og nærer på kalde dager.
I tilegg er det supre byggeklosser ;-)
Hvis jeg ikke har drukket kraft i løpet av formiddagen,
tar jeg gjerne kraft til lunsj,
helst som suppe ed å tilsette litt kål-grønt og enten ett egg eller kjøtt-fisk...
Da er det fett, proteiner, vitaminer og mineraler.
Hvordan du best og lettest koker kraft kan du lese om HER
Varm opp ønsket mengde kraft i en kjele,
ha i det du ønsker av kål eller grønnsaker,
jeg var så heldig å ha noen blader grønnkål fra kjøkkenhagen :-)
Jeg har også i en rot med curkuma-gurkemeie og pepper,
da det er godt for infeksjoner i kroppen som f.eks. leddgikt...
Ett egg for en god porsjon proteiner,
som jeg lar koke med akkurat lenge nok til at hvitten stivner,
men plommen fortsatt flyter :-)
Ferdig servert blir det slik :
...eller med små brokkoliskudd og en liten bit biff:
Har du vært så heldig å ha skikkelige kraftben i gryta,
er benmargen en delikatesse som man ikke må gi glipp av!
Bon Appétit :)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)