26. jan. 2015

Kraftlunsj

Kraftkoking er blitt en vane og er perfekt nå på vinteren,
det både varmer og nærer på kalde dager.

I tilegg er det supre byggeklosser ;-)

Hvis jeg ikke har drukket kraft i løpet av formiddagen,
tar jeg gjerne kraft til lunsj,
helst som suppe ed å tilsette litt kål-grønt og enten ett egg eller kjøtt-fisk...
Da er det fett, proteiner, vitaminer og mineraler.


Hvordan du best og lettest koker kraft kan du lese om HER



Varm opp ønsket mengde kraft i en kjele,
ha i det du ønsker av kål eller grønnsaker,
jeg var så heldig å ha noen blader grønnkål fra kjøkkenhagen :-)

Jeg har også i en rot med curkuma-gurkemeie og pepper,
da det er godt for infeksjoner i kroppen som f.eks. leddgikt...

Ett egg for en god porsjon proteiner,
som jeg lar koke med akkurat lenge nok til at hvitten stivner,
men plommen fortsatt flyter :-)



Ferdig servert blir det slik :



...eller med små brokkoliskudd og en liten bit biff:



Har du vært så heldig å ha skikkelige kraftben i gryta,
er benmargen en delikatesse som man ikke må gi glipp av!






Bon Appétit :)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)


I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)





.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)