Pølser, kylling og koteletter: alt passer til bbq og kan marineres og krydres på uendelige måter.
Denne gangen ble det en provencemarinade til kyllingen og asiatisk til svinekjøttet.
Provencemarinade:
Olivenolje, sitron, provencekrydder :), paprikapulver, hvitløk.
Skjær snitt i kyllingbitene, legg de i en plastpose,
deretter heller du marinaden over og lar det ligge minst en time, men gjerne lenger.
Asiatisk marinade:
matolje, soyasaus, revet ingefær, hvitløk, pepper.
Mariner på samme måte som for kyllingkjøttet.
Pølsene her i Frankrike er allerede krydret, vi hadde vanlig krydret og chipolatas, spanske sauekjøttpølser med sterkt krydder: Kjempegode.
Grilles på vanlig måte :)
Jeg lagde masse grillmat på en gang så det ble masse deilige rester, ved siden av serverte jeg squashmos.
Som alltid er det salat først og ost/dessert til slutt.
Restene ble til en middag til og til deilige lunsjbaguetter:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)