Det er ikke ofte jeg serverer wienerpølser, og det blir lenge til neste gang ;-)
Men jeg ble helt 'nøtt', da noen ferie-leieboere la de igjen og vi kan jo ikke kaste fullt brukbar mat... Det er nesten ukens høydepunkt for ungene i sommerhalvåret når de hjelper til med å vaske og rydde utleiedelen hver lørdag: hva finnes i kjøleskapet ...
Her er i hvertfall verdens beste måte og servere de på:
Lag eller bruk ferdigkjøpt paideig: Skjær hver runding opp i ca 10 snipper, eller ettersom hvor mange pølser du lager og hvor store de er, her i Frankrike er det korte og jeg hadde 20 pølser ;-) til 5 personer.
En pølse og en baconstrimmel rulles inn i hver snipp som en croissant, smør gjærne på litt sennep før du ruller.
stekes i ca 10 minutter på 200 grader.
For å få ett litt sunnere måltid må du gjerne servere aspargesbønner ved siden av.
Dette passer til både snacks, lunsj, middag og matpakke: like gode kalde dagen etter ;-)
...og ikke minst en kjempepopulær bursdagsfest rett !
Velkommen hit ! Samlested for aktiviteter og ideer på Kjøkkenet mitt. Mat laget fra bunnen av, hjemmelaget er ikke saus på boks eller pose, men hjemmelaget. Hege Don't read norwegian: use the translation button on the right ;-)
Sider
- Høytidsdager - Festdager - Menyer
- Påske
- Melkesyregjæring, Surdeig, Kombucha, Jun og Vannkefir
- Sylting, Konservering, Speking og Pålegg
- Spiselige vekster, Sopp og Ugress
- Kjøtt-Vilt-Innmat
- Kanin og Fugl
- Fisk og Skalldyr
- Grønnsaker-Urter-Frukt-Bær
- Nøtter, Frø, Korn, Belgfrukter
- Lunsj, Egg, Enkelt, Raskt, Pizza
- Dietter, Faste, Detox
- Kjøkkenhagen Min
- Frokost, Kvelds, Snacks, Mellommål
- Gjærbakst, Bakst, Rører...
- Kaker, Terter, Muffins, Kjeks,Godteri
- Dessert
- Tapas, Aperitif, Fingermat
- Dressinger, sauser, dipp's, krydder
- Franske Oppskrifter
- Mat fra andre land
- Ukemenyer
- Restemat
- BBQ og Røyking
- Gluten-, melk- og/eller Sukker- FRITT
- Artikler om Helse og Velvære
29. aug. 2012
Pølsesnaks
Labels:
aperitif,
bacon,
barnebursdag,
barnevennlig,
fingermat,
paideig,
pølsecroissant,
pølser,
tapas,
wienerpølser
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)