29. aug. 2012

Pølsesnaks

Det er ikke ofte jeg serverer wienerpølser, og det blir lenge til neste gang ;-)

Men jeg ble helt 'nøtt', da noen ferie-leieboere la de igjen og vi kan jo ikke kaste fullt brukbar mat... Det er nesten ukens høydepunkt for ungene i sommerhalvåret når de hjelper til med å vaske og rydde utleiedelen hver lørdag: hva finnes i kjøleskapet ...

Her er i hvertfall verdens beste måte og servere de på:


Lag eller bruk ferdigkjøpt paideig: Skjær hver runding opp i ca 10 snipper, eller ettersom hvor mange pølser du lager og hvor store de er, her i Frankrike er det korte og jeg hadde 20 pølser ;-) til 5 personer.

En pølse og en baconstrimmel rulles inn i hver snipp som en croissant, smør gjærne på litt sennep før du ruller.

stekes i ca 10 minutter på 200 grader.

For å få ett litt sunnere måltid må du gjerne servere aspargesbønner ved siden av.

Dette passer til både snacks, lunsj, middag og matpakke: like gode kalde dagen etter ;-)

...og ikke minst en kjempepopulær bursdagsfest rett !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)