Når man først er i gang med å lage en ting blir det ofte flere ideer som kommer løpende,
og må prøves, så midt i gelelagingen ble det Kake til dessert ;-)
og må prøves, så midt i gelelagingen ble det Kake til dessert ;-)
Enkel og kjempegod :-)
Stek ett paiskall: ha deigen i paiform, ett lag bakepapir over med ris/erter i, stek på 175 grader i 10 minutter ta vek bakepapiret med risen og stek 10 min til -eller til den har fin farge, avkjøl.
Ha i 'nylaget' solbær-rips gele eller hva du måtte ha.
Jeg brukte resten av gelen som ble igjen etter å ha fylt syltetøyglassene,
spedde med vann og kokte opp med agar agar (gelatin).
Når blandingen er avkjølt og begynner å stivne helles den i paiskallet.
Når denne er stivnet, has ett lag med vaniljekrem over,
helst hjemmelaget (oppskrift finner du HER)men jeg brukte pulver kokt opp med melk :-(
Jeg brukte resten av gelen som ble igjen etter å ha fylt syltetøyglassene,
spedde med vann og kokte opp med agar agar (gelatin).
Når blandingen er avkjølt og begynner å stivne helles den i paiskallet.
Når denne er stivnet, has ett lag med vaniljekrem over,
helst hjemmelaget (oppskrift finner du HER)men jeg brukte pulver kokt opp med melk :-(
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)