26. juli 2012

Squash det perfekte pølsebrød

Hvorfor ikke bruke squash som pølsebrød,
- istedefor ferdigkjøpte, eller bake-
Teller som en av de 5 om dagen også , 
 ingen finner på å si at de ikke vil ha for pølsa sitter jo fast oppi :-)


Squash plantene mine i kjøkkenhagen produserer en mengde squash, både gule og grønne, og det er vanskelig og få spist alle. Så her kommer bare ett kjemperaskt godt råd: bruk squash som pølsebrød :-)


Skjær squashn i to på langs og skrap ut innholdet (som du tar vare på til en omelett eller ratatouille). Du kan nå enten grille eller steke de side om side med pølsene, eller legge pølsene oppi og steke dem i ovnen, gjærne strø litt ost over på slutten av steketiden, jeg har prøvd begge deler og uansett så spiser alle squash...





Bon Appétit !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)