En dag skal jeg ha meg ett stort drivhus så jeg kan fordele grønnsaksavlingen over et større tidsspekter ;-)
For øyeblikket har vi mengder av squash, agurk, grønne bønner og salat, så kommer tomatene...
Auberginer blir det sjelden mengder av og paprika enda færre... Og det samme med frukt og bær...
Squash til middag og squash til lunsj,
så lenge det tilberedes på forskjellige måter så er det ingen som tenker så mye over det :-)
...og restene spises til frokost...
Her er mitt superraske og gode lunsjforslag:
Del squash'n opp i passende biter, stek de akkurat slik du vil ha de ;-)
Knekk ett egg per person (eller to) oppå squashbitene og stek til eggene er slik du vil ha de.
Pepre - salte og nyt en god lunsj med godt brød...
Velkommen hit ! Samlested for aktiviteter og ideer på Kjøkkenet mitt. Mat laget fra bunnen av, hjemmelaget er ikke saus på boks eller pose, men hjemmelaget. Hege Don't read norwegian: use the translation button on the right ;-)
Sider
- Høytidsdager - Festdager - Menyer
- Påske
- Melkesyregjæring, Surdeig, Kombucha, Jun og Vannkefir
- Sylting, Konservering, Speking og Pålegg
- Spiselige vekster, Sopp og Ugress
- Kjøtt-Vilt-Innmat
- Kanin og Fugl
- Fisk og Skalldyr
- Grønnsaker-Urter-Frukt-Bær
- Nøtter, Frø, Korn, Belgfrukter
- Lunsj, Egg, Enkelt, Raskt, Pizza
- Dietter, Faste, Detox
- Kjøkkenhagen Min
- Frokost, Kvelds, Snacks, Mellommål
- Gjærbakst, Bakst, Rører...
- Kaker, Terter, Muffins, Kjeks,Godteri
- Dessert
- Tapas, Aperitif, Fingermat
- Dressinger, sauser, dipp's, krydder
- Franske Oppskrifter
- Mat fra andre land
- Ukemenyer
- Restemat
- BBQ og Røyking
- Gluten-, melk- og/eller Sukker- FRITT
- Artikler om Helse og Velvære
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)