8. nov. 2013

Lunsjsalat - Italiensk vridd salat

Spiser du nok grønt til Lunsj ?

Det er vanskelig å få i seg 5 om dagen,
 hvis hverken frokost eller lunsj inneholder minst 2 porsjoner.

En god måte er slike salater som kan spises ved siden av både brødmat,
stekt egg eller fisk og kjøtt.
Kjempegod som pålegg på brødskiva eller i baguetter.



Ikke noen eksakte mengder denne gangen og ingrediensene kan varieres,
du kan bruke kjøtt eller fiskerester i salaten,
 eller  kokt skinke / tunfisk,
men den er kjempegod helt vegetarisk også..

Til dressingen må du gjerne bruke majones i tilegg til yoghurt eller crème fraîche.
Bruk mer krydder hvis du ønsker det.

Grønnsaksalat


Raspet Gulrot
Raspet Sellerirot
Raspet Hodekål
Kokt Egg
Løk
Kruspersille
Sylteagurg-Sylteløk 




Dressing


Sennep
Sennepsfrø fra sylteagurkene
Creme Fraiche
Yoghurt Naturel
Pepper - Salt
Tørkede Alger



Lunsjtallerken med masse grønt:
-litt ost og yoghurt til dessert ;-)



 Bon Appétit ;-)



En enkel måte å følge bloggen på er å like oss på Facebook : www.facebook.com/GodtogSunt -alle nye innlegg blir satt opp der... I tilegg blir jeg veldig glad for alle nye liker ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)