Spiser du nok grønt til Lunsj ?
Det er vanskelig å få i seg 5 om dagen,
hvis hverken frokost eller lunsj inneholder minst 2 porsjoner.
En god måte er slike salater som kan spises ved siden av både brødmat,
stekt egg eller fisk og kjøtt.
Kjempegod som pålegg på brødskiva eller i baguetter.
Ikke noen eksakte mengder denne gangen og ingrediensene kan varieres,
du kan bruke kjøtt eller fiskerester i salaten,
eller kokt skinke / tunfisk,
men den er kjempegod helt vegetarisk også..
Til dressingen må du gjerne bruke majones i tilegg til yoghurt eller crème fraîche.
Bruk mer krydder hvis du ønsker det.
Grønnsaksalat
Raspet Gulrot
Raspet Sellerirot
Raspet Hodekål
Kokt Egg
Løk
Kruspersille
Sylteagurg-Sylteløk
Dressing
Sennep
Sennepsfrø fra sylteagurkene
Creme Fraiche
Yoghurt Naturel
Pepper - Salt
Tørkede Alger
Lunsjtallerken med masse grønt:
-litt ost og yoghurt til dessert ;-)
Bon Appétit ;-)
En enkel måte å følge bloggen på er å like oss på Facebook :
www.facebook.com/GodtogSunt
-alle nye innlegg blir satt opp der...
I tilegg blir jeg veldig glad for alle nye liker ;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)