Naturlig mat er enkelt, sunt og godt ;-)
Utskriftsvennelig versjon med handleliste og lunsjforslag HER
Spis rent og naturlig :-)
dvs. å spise kun det du ser hva er!
Frokost
Frokost og Lunsj er selvfølgelig viktig å tenke på,
eller bare lunsj !!!
-det er ikke noe galt i å ikke spise frokost,
tvertimot får kroppen lenger tid til å gjøre ferdig fordøyelsesjobben fra dagen før :-)
Kaffe med litt kokosolje holder deg fint gående noen timer,
og det er beste tiden å trene :-)
ellers er:
-det er ikke noe galt i å ikke spise frokost,
tvertimot får kroppen lenger tid til å gjøre ferdig fordøyelsesjobben fra dagen før :-)
Kaffe med litt kokosolje holder deg fint gående noen timer,
og det er beste tiden å trene :-)
ellers er:
middagsrester er kjempebra til frokost,
bare og varme opp, tilsett ett egg hvis det ikke er nok ;-)
bare og varme opp, tilsett ett egg hvis det ikke er nok ;-)
Lunsj
Til Lunsj foreslår jeg å fortsette med masse grønt, egg og fisk eller kjøtt.
Ukas lunsj-høydepunkt for meg er fortsatt Aspargesomelett
som du finner HER,
bruk grønnsaker som er i sesong ;-)
...men den er nesten utkonkurert av DENNE brenneslesuppa med egg....
som du finner HER,
bruk grønnsaker som er i sesong ;-)
...men den er nesten utkonkurert av DENNE brenneslesuppa med egg....
og ledd og muskler er i superform :-)
![](http://2.bp.blogspot.com/-AfGF4DXT4Nc/U2I-k9EVHjI/AAAAAAAAbj4/oQYCDKK4NHg/s1600/rooibos0003_1.jpg)
og kombucha til måltidene.
Til 'alle' måltidene spiser jeg melkesyret mat,
dette gir masse verdifulle vitaminer og mineraler,
som f.eks. K2.
-ikke glem hestehov, brennesle, vassarve...
Salat, stuing, supper...
Middagene er raske men de begynner alltid med en salat:
grønn enkel salat hvis det er mye til hovedrett og en mer komplett salat hvis det er lite :-)
Prøv gjerne DENNE Paleodressingen til :-)
Ukens meny:
![](//2.bp.blogspot.com/-_o2CQPBtEjY/UJ4g_Ry6Z7I/AAAAAAAAFcg/US1XSWrzHLI/s200/poisson0003.JPG)
Mandag:
Fiskeruller, servert med f.eks revne gulrøtter og asparges.
Du kan f.eks, bruke brennesleblader (eller spinat) til å rulle inn i fisken.
Innmat som lever burde spises ofte og helst rå,
jeg er ikke fullt så tøff,
men det er fullt akseptert og steke den som man steker biff, altså litt rosarød i midten.
Kokosmelk gir fin saus.
Torsdag
Fisk på indisk vis,
oppskrift HER
...og hvis du ikke vet hva du vil servere ved siden av er brennesle stekt i gee fantastisk godt !
![](//3.bp.blogspot.com/--IZx_yytp20/UhhxmURhI7I/AAAAAAAAXPE/d_PADJWgSxU/s1600/fisketapas0016.jpg)
Lørdag:
Lørdagskos med Fisketapas.
Se HER for enkelte ideer.
![](//1.bp.blogspot.com/-4SitOCoqn1I/Uo8LkEuDBRI/AAAAAAAAZbw/kDwYWzNKnWA/s200/andeconfit0001.jpg)
Søndag:
Ukens familie middag blir andeconfit ,
husk du kan bruke forskjellige rotgrønnsaker til 'Pommes frites'
grønn enkel salat hvis det er mye til hovedrett og en mer komplett salat hvis det er lite :-)
Prøv gjerne DENNE Paleodressingen til :-)
Ukens meny:
Mandag:
Fiskeruller, servert med f.eks revne gulrøtter og asparges.
Du kan f.eks, bruke brennesleblader (eller spinat) til å rulle inn i fisken.
Innmat som lever burde spises ofte og helst rå,
jeg er ikke fullt så tøff,
men det er fullt akseptert og steke den som man steker biff, altså litt rosarød i midten.
Kokosmelk gir fin saus.
Ikke noe egg til lunsj ?
Da passer det med DENNE franske Quiche'n til middag.
Da passer det med DENNE franske Quiche'n til middag.
![](http://1.bp.blogspot.com/-cR-5m0twU9k/ULCBHHG1b0I/AAAAAAAAGO8/wViphULbM1w/s200/torsk0005.jpg)
Fisk på indisk vis,
oppskrift HER
...og hvis du ikke vet hva du vil servere ved siden av er brennesle stekt i gee fantastisk godt !
Hamburger eller karbonade er en fin fredagsmiddag som ikke tar lang tid å slå sammen, prøv DENNE med jordbærsaus til en forandring.
Og hvorfor ikke erstatte pommes frites med asparges frites ;-)
Og hvorfor ikke erstatte pommes frites med asparges frites ;-)
![](http://3.bp.blogspot.com/--IZx_yytp20/UhhxmURhI7I/AAAAAAAAXPE/d_PADJWgSxU/s1600/fisketapas0016.jpg)
Lørdag:
Lørdagskos med Fisketapas.
Se HER for enkelte ideer.
![](http://1.bp.blogspot.com/-4SitOCoqn1I/Uo8LkEuDBRI/AAAAAAAAZbw/kDwYWzNKnWA/s200/andeconfit0001.jpg)
Søndag:
Ukens familie middag blir andeconfit ,
husk du kan bruke forskjellige rotgrønnsaker til 'Pommes frites'
Brokkoli gir litt frisk farge.
Til ukens prosjekt foreslår jeg å plukke brennesle,
vask fangsten og la den få noen sekunder i kokende vann før du fryser den ned i bokser.
Slik har du en vitamin og mineralkilde av de beste
til senere bruk.
Vannet du koker i blir fin suppe eller du kan koke ris i den,
men husk å la risen ligge i vann ett døgn før du koker.
vask fangsten og la den få noen sekunder i kokende vann før du fryser den ned i bokser.
Slik har du en vitamin og mineralkilde av de beste
til senere bruk.
Vannet du koker i blir fin suppe eller du kan koke ris i den,
men husk å la risen ligge i vann ett døgn før du koker.
Ukens Dessert
Ha en flott uke,
med masse frisk luft :-)
med masse frisk luft :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Handleliste, lunsj og middagsforslag kan skrives ut HER
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Handleliste, lunsj og middagsforslag kan skrives ut HER
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)