Naturlig mat er enkelt, sunt og godt ;-)
Utskriftsvennelig versjon med handleliste og lunsjforslag HER
Spis rent og naturlig :-)
dvs. å spise kun det du ser hva er!
Frokost
Frokost og Lunsj er selvfølgelig viktig å tenke på,
eller bare lunsj !!!
-det er ikke noe galt i å ikke spise frokost,
tvertimot får kroppen lenger tid til å gjøre ferdig fordøyelsesjobben fra dagen før :-)
Kaffe med litt kokosolje holder deg fint gående noen timer,
og det er beste tiden å trene :-)
ellers er:
-det er ikke noe galt i å ikke spise frokost,
tvertimot får kroppen lenger tid til å gjøre ferdig fordøyelsesjobben fra dagen før :-)
Kaffe med litt kokosolje holder deg fint gående noen timer,
og det er beste tiden å trene :-)
ellers er:
middagsrester er kjempebra til frokost,
bare og varme opp, tilsett ett egg hvis det ikke er nok ;-)
bare og varme opp, tilsett ett egg hvis det ikke er nok ;-)
Lunsj
Til Lunsj foreslår jeg å fortsette med masse grønt, egg og fisk eller kjøtt.
Ukas lunsj-høydepunkt for meg er fortsatt Aspargesomelett
som du finner HER,
bruk grønnsaker som er i sesong ;-)
...men den er nesten utkonkurert av DENNE brenneslesuppa med egg....
som du finner HER,
bruk grønnsaker som er i sesong ;-)
...men den er nesten utkonkurert av DENNE brenneslesuppa med egg....
og ledd og muskler er i superform :-)
Jeg drikker Vannkefir mellom måltidene,
og kombucha til måltidene.
Til 'alle' måltidene spiser jeg melkesyret mat,
dette gir masse verdifulle vitaminer og mineraler,
som f.eks. K2.
-ikke glem hestehov, brennesle, vassarve...
Salat, stuing, supper...
Middagene er raske men de begynner alltid med en salat:
grønn enkel salat hvis det er mye til hovedrett og en mer komplett salat hvis det er lite :-)
Prøv gjerne DENNE Paleodressingen til :-)
Ukens meny:
Mandag:
Fiskeruller, servert med f.eks revne gulrøtter og asparges.
Du kan f.eks, bruke brennesleblader (eller spinat) til å rulle inn i fisken.
Innmat som lever burde spises ofte og helst rå,
jeg er ikke fullt så tøff,
men det er fullt akseptert og steke den som man steker biff, altså litt rosarød i midten.
Kokosmelk gir fin saus.
Torsdag
Fisk på indisk vis,
oppskrift HER
...og hvis du ikke vet hva du vil servere ved siden av er brennesle stekt i gee fantastisk godt !
Lørdag:
Lørdagskos med Fisketapas.
Se HER for enkelte ideer.
Søndag:
Ukens familie middag blir andeconfit ,
husk du kan bruke forskjellige rotgrønnsaker til 'Pommes frites'
grønn enkel salat hvis det er mye til hovedrett og en mer komplett salat hvis det er lite :-)
Prøv gjerne DENNE Paleodressingen til :-)
Ukens meny:
Mandag:
Fiskeruller, servert med f.eks revne gulrøtter og asparges.
Du kan f.eks, bruke brennesleblader (eller spinat) til å rulle inn i fisken.
Innmat som lever burde spises ofte og helst rå,
jeg er ikke fullt så tøff,
men det er fullt akseptert og steke den som man steker biff, altså litt rosarød i midten.
Kokosmelk gir fin saus.
Ikke noe egg til lunsj ?
Da passer det med DENNE franske Quiche'n til middag.
Da passer det med DENNE franske Quiche'n til middag.
Torsdag
Fisk på indisk vis,
oppskrift HER
...og hvis du ikke vet hva du vil servere ved siden av er brennesle stekt i gee fantastisk godt !
Hamburger eller karbonade er en fin fredagsmiddag som ikke tar lang tid å slå sammen, prøv DENNE med jordbærsaus til en forandring.
Og hvorfor ikke erstatte pommes frites med asparges frites ;-)
Og hvorfor ikke erstatte pommes frites med asparges frites ;-)
Lørdag:
Lørdagskos med Fisketapas.
Se HER for enkelte ideer.
Søndag:
Ukens familie middag blir andeconfit ,
husk du kan bruke forskjellige rotgrønnsaker til 'Pommes frites'
Brokkoli gir litt frisk farge.
Til ukens prosjekt foreslår jeg å plukke brennesle,
vask fangsten og la den få noen sekunder i kokende vann før du fryser den ned i bokser.
Slik har du en vitamin og mineralkilde av de beste
til senere bruk.
Vannet du koker i blir fin suppe eller du kan koke ris i den,
men husk å la risen ligge i vann ett døgn før du koker.
vask fangsten og la den få noen sekunder i kokende vann før du fryser den ned i bokser.
Slik har du en vitamin og mineralkilde av de beste
til senere bruk.
Vannet du koker i blir fin suppe eller du kan koke ris i den,
men husk å la risen ligge i vann ett døgn før du koker.
Ukens Dessert
Ha en flott uke,
med masse frisk luft :-)
med masse frisk luft :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Handleliste, lunsj og middagsforslag kan skrives ut HER
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Handleliste, lunsj og middagsforslag kan skrives ut HER
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)