7. juli 2014

Panert Sei - Glutenfri

Panert hjemmelaget fisk er raskt å lage,
og ikke minst mye sunnere enn de du kjøper ferdige,
hørt det før ;-)

Når du lager de selv kan du også lage de glutenfrie,
og steke de i sunt fett.



Panerte Seifileter

Seifileter
egg 
sitronsaft
olivenolje-ghee

Panering:
bokhvetemel
potetmel
havregryn
salt
pepper

Varm en stekepanne med olivenolje eller ghee,
du må gjerne ha litt mye i så du kan nesten fritere fiskebitene.

Dypp filetene først i paneringen, deretter i egget og igjen i paneringen.
Bruk en liten skje eller gaffel og strø godt med panering rundt det hele.

Stek de godt i den varme oljen på begge sider.








Serveres med f.eks. en stuing, kokte gulrøtter og nypoteter.

Har du en delig majones på lager er det jo kjempegodt til Panert fisk ;-)

Bon Appétit !



.


En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)