Panert hjemmelaget fisk er raskt å lage,
og ikke minst mye sunnere enn de du kjøper ferdige,
hørt det før ;-)
hørt det før ;-)
Når du lager de selv kan du også lage de glutenfrie,
og steke de i sunt fett.
Panerte Seifileter
Seifileter
egg
sitronsaft
olivenolje-ghee
Panering:
bokhvetemel
potetmel
havregryn
salt
pepper
Varm en stekepanne med olivenolje eller ghee,
du må gjerne ha litt mye i så du kan nesten fritere fiskebitene.
Dypp filetene først i paneringen, deretter i egget og igjen i paneringen.
Bruk en liten skje eller gaffel og strø godt med panering rundt det hele.
Stek de godt i den varme oljen på begge sider.
Serveres med f.eks. en stuing, kokte gulrøtter og nypoteter.
Har du en delig majones på lager er det jo kjempegodt til Panert fisk ;-)
Bon Appétit !
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)