17. juli 2014

Fersken Is

Lag IS selv og gjør det enkelt,
jo mindre jobb du legger i det jo oftere gjentar du det ;-)



Fersken Is

4 fersken-nektariner
2 dl havremelk - melk
sukker etter ønske

Skjær fersken i biter og frys disse ned.
Når du vil servere is,
 tar du de rett opp i en kjøkkenmaskin med kniv sammen med melk og eventuelt sukker, 
eller hvorfor ikke honning ;-)

Kør dette raskt sammen og du har en tykk soft-ice konsistens.
Server med en gang, pyntet med litt fersken...
...eller sett i fryseren frem til servering.

Husk at pga vanninnholdet i frukten blir den ishard og må tines litt før bruk,
anbefaler derfor å lage den når den skal brukes,
noe som tar mindre enn ett minutt.



Beregn ca 1 frukt per person og 1/2 dl væske,
eventuelt 2 ss sukker etter som hvor søtmunnete gjestene er ;-)





Sol og sommer :-)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)