Madbloggerudfordringen
utfordring er:
utfordring er:
I kategorien “Årstidens søde køkken” er der tale om:
- Bær
- Spiselige blomster/krydderurter
- Chokolade
Kirsebær er surere enn moreller ,
men de vokser villt og det er bare å forsyne seg.
-men du kan bruke begge deler, eller jordbær ;-)
-men du kan bruke begge deler, eller jordbær ;-)
Sjokoladetreke Kirsebær
Du trenger:
Kirsebær
Sjokolade, smeltet
Svarthyllblomster
Vask og la kirsebærene renne av seg - tørke.
Smelt sjokoladen, la den avkjøle litt.
(du må gjerne lage din egen ;-)
Klipp blomstene av svarthyllklasen.
Dypp først kirsebærene i sjokoladen,
og deretter i blomstene.
Kjempegod snaks ved siden av kaffen,
som ikke kan oppbevares :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
En fin, delikat og smuk lille snack!
SvarSlettTak fordi du ville være med i MadbloggerUdfordringen igen -
håber du er frisk på endnu en omgang snart?
La Cucina Nada ønsker dig en skøn sommer :-)
Takk :-)
SlettBare å gøy å være med og gleder meg til neste omgang, kommer forøvrig med ett bidrag til den salte versjonen også...
Kjempefin sommer til deg også :-)