11. juli 2014

Squash kaker eller Squash-røsti

Squash er først ut i hagen og det er maaange av dem,
så da må man finne gode måter å utnytte de på,
 uten at man helst ikke vil se en squash igjen før til neste år hihi

Disse squashkakene er en fin måte å variere på,
de kan også fryses ned i stekt tilstand.



Squash Kaker - Squash Røsti

1 liter revet squash
5 egg
1 ss fiberhusk
1 ts salt
1/4 ts muskatnøtt
1/2 ts pepper

ghee til steking

Bland alle ingrediensene og la røren stå  en halvtime.
Hvis du ikke har fiberhusk kan du bruke potetmel eller droppe det,
røren blir litt mindre tykk.

Varm ghee i en stekepanne og stek små eller store kaker.



Disse kan du servere som små tapas,
tilbehør til fisk og kjøtt,
egen vegetarrett med tilbehør :-)



Bon Appétit :-)
.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)