3. juli 2014

Grønn Ratatouille

...vel det er en helt vanlig ratatouille men uten tomat og rød paprika blir den grønn ;-)

De første grønnsakene i hagen er grønne, squash og paprika før de blir rød,
deretter er det brukt løk og auberginer.



Ratatouille gjordt enkelt

Paprika
Squash
Aubergine
Løk
Hvitløk
(tomat)
Urter (timian)
Pepper 
Salt
Olivenolje

Varm olivenolje i en kjele-dyp stekepanne.
Del opp grønnsaker i små terninger-biter og ha disse i den vame oljen ettersom du deler opp.
Rør av og til, ha i mer olje hvis det blir tørt,
grønnsaker som f.eks. auberginen suger til seg væske som en svamp :-)

Når alt er delt opp, har du i krydder og rører godt.
Sett på lokk og la surre på svak varme med en liten omrøring innimellom.
Ratatouillen kan koke lenge eller til resten av middagen er ferdig,
men den blir bedre og bedre jo lenger den står.

Serveres varm ved siden av fisk eller kjøtt eller som en egen grønnsaksrett.

Kjempegod kald som frokost, lunsj eller tilbehør til grillmaten :-)





.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)