Spis rent og naturlig :-)
dvs. å spise kun det du ser hva er!
Naturlig mat er enkelt, sunt og godt ;-)
Hvis du ikke vil spise helt Paleo-lavkarbo,
er det bare å legge til
melkeprodukter, pasta, ris og poteter etc.
for en helt vanlig diett ;-)
er det bare å legge til
melkeprodukter, pasta, ris og poteter etc.
for en helt vanlig diett ;-)
De fleste middager er under 30 minutter, eller 10...
-i mangel av bål på kjøkkenet bruker vi stekeovn ;-)
Har du grillmuligheter, benytt sjangsen!
Har du grillmuligheter, benytt sjangsen!
Ukens meny:
Lørdag
Grillforslaget denne uken er Sennepsmarinert kanin,
som du finner HER
HER finner du resten av grillforslagene på bloggen.
Mandag:
Mandag og fiskedag,
Rask fisk med pest laget av reddikskudd fra hagen,
men du kan selvføgelig bruke vanlig pesto.
Inspirasjon finner du HER
Lammekoteletter er kjempegodt og raske å lage,
HER med hvitløk og grønt.
Torsdag:
Rask og vårlig frikasse, HER med kalkun, men du kan bruke annet kjøtt.
Fredag:
Tid for fisk igjen og da er sushi perfekt kosemat, enten man lager de ammen eller bare nyter de sammen.
Se HER for litt MAKI inspirasjon
Grillforslaget denne uken er Sennepsmarinert kanin,
som du finner HER
HER finner du resten av grillforslagene på bloggen.
Søndag
Familie middag
Saltet stek på menyen denne søndagen,
du kan bruke viltkjøtt eller lam.
Fremgangsmåte finner du HER
Serveres med nypoteter og grønne grønnsaker.
Saltet stek på menyen denne søndagen,
du kan bruke viltkjøtt eller lam.
Fremgangsmåte finner du HER
Serveres med nypoteter og grønne grønnsaker.
Mandag:
Mandag og fiskedag,
Rask fisk med pest laget av reddikskudd fra hagen,
men du kan selvføgelig bruke vanlig pesto.
Inspirasjon finner du HER
Tirsdag:
Lammekoteletter er kjempegodt og raske å lage,
HER med hvitløk og grønt.
Onsdag:
Rask og vårlig frikasse, HER med kalkun, men du kan bruke annet kjøtt.
Fredag:
Tid for fisk igjen og da er sushi perfekt kosemat, enten man lager de ammen eller bare nyter de sammen.
Se HER for litt MAKI inspirasjon
Frokost-tips
Middagsrester er kjempebra til frokost,
bare og varme opp, tilsett ett egg hvis det ikke er nok ;-)
...og har man ikke nok rester kan man jo lage noe som holder i flere dager,
som f.eks. suppene og kraft som vi lagde i vinter...
Med sommervarmen trives jeg bedre med kalde grønnsaksretter,
som f.eks. DENNE sgrønne ratatouillen.
bare og varme opp, tilsett ett egg hvis det ikke er nok ;-)
...og har man ikke nok rester kan man jo lage noe som holder i flere dager,
som f.eks. suppene og kraft som vi lagde i vinter...
Med sommervarmen trives jeg bedre med kalde grønnsaksretter,
som f.eks. DENNE sgrønne ratatouillen.
Lunsj-tips
Til Lunsj foreslår jeg masse grønt, egg og fisk eller kjøtt.
Masse salat og grønt fra hagen nå på sommeren.
Ofte er kjøttdelen lever eller blodpølse som her:
og kombucha i mellom måltidene.
Prøv gjerne en liten vri på kombucha'n med DENNE kirsebærvarianten.
-ikke glem brennesle, vassarve, løvetann, kløver...
Se HER for flere spiselige vekster...
Salat, stuing, supper...
Ukens Dessert
Sjokoladefondant på dessert-menyen denne uken,
kanskje med litt iskrem til ;-)
prøv DENNE med Bringbær nam nam
Fakta om Paleo og mine erfaringer,
kan du lese mer om HER.
Nye bilder og tips fra kjøkkenhagen,
kommer på bloggen i løpet av helgen.
Bilder fra hagen 3. July kan du se HER
Ha en flott uke :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)