Tomat og Mozarella er en klassiker,
og serveres i 'alle' franske hjem i sommerhalvåret.
Helt enkelt skjærer man begge deler i skiver og legger de på fat,
dressing eller bare olivenolje og salt på toppen...
Super forrett !!
Jeg kom over denne måten å servere de på og ble helt fasinert,
så enkelt og så stilig !
To tomater og en mozarella kule på 125 g
er perfekt til to personer,
litt basilikum til pynt og smak,
pepper, salt og olivenolje.
Skjær mozarellaen i tynne skiver,
tomaten i skiver men bare nesten igjennom.
Stikk en mzarellaskive imellom hver tomatskive,
pynt med pesto eller basilikumblader,
kvern pepper og salt over å en 'filet' olivenolje.
Stilig, Enkelt, Godt og Sunt !
Bon Appétit :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Lekkert :)
SvarSlett