Plommer og druer er mye brukt til kjøtt her i Frankrike,
og når dere har prøvd skjønner dere hvorfor ;-)
En stek kan stekes på mange måter og med mye forskjellig tilbehør,
langtidsstekt eller korttidsstekt,
det er kjempegodt med plommer og da har du saus samtidig ;-)
Del plommer i to,
ta ut stenen og legg i bunnen av en ildfast form.
Legg steken over,
krydre, ha på olje som valig,
og stek som du vil.
Serveres med plommer til,
og andre grønnsaker etter ønske.
Bon Appétit :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
og når dere har prøvd skjønner dere hvorfor ;-)
En stek kan stekes på mange måter og med mye forskjellig tilbehør,
langtidsstekt eller korttidsstekt,
det er kjempegodt med plommer og da har du saus samtidig ;-)
Del plommer i to,
ta ut stenen og legg i bunnen av en ildfast form.
Legg steken over,
krydre, ha på olje som valig,
og stek som du vil.
Serveres med plommer til,
og andre grønnsaker etter ønske.
Bon Appétit :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)