19. aug. 2015

Rosa Bondepiker

Moderne, enkel, sunn og til å spise opp :-)

Tilslørte bondepiker er bare så godt og denne versjonen er forfriskende og ikke tung,
uten laktose og gluten og med bare ørlite sukker eller honning...



Rosa Bondepiker

4-6  epler
1/2  rødbet

kokoskrem

crumble-topping:
4 ss honning
1 dl havregryn
1 dl valnøtter

mynteblader til pynt

Skrell og skjær rødbet i terninger og ha i kjele med litt vann,
kok opp mens du skreller og deler opp eple.
Ha eplebiter sammen med rødbeten og kok til alt er mørt,
mos og avkjøl, eller avkjøl og mos.
(kan melkesyregjæres ett par dager med f.eks. kombucha)

Lag crumble ved å smelte honning (eller sukker) i en stekepanne,
tilsett havregryn og hakkede nøtter.
Stek på lav varme til det er karamelisert,
rør med treskje.


Ved servering legger du eplemos, krem og crumble lagvis.


Du må gjerne tilsette f.eks. kanel, vanilje eller ingefær i mosen,
eller i crumblen.

Nam nam !



En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)


I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)



.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)