5. nov. 2015

Godt: Bringbærremser

Etter å ha sett flere bloggere som skriver om frukt'lær'remser måtte det testes,
dette er en typisk fermenteringsoppskrift,
men med min vanlige utolmodighet så droppet jeg fermenteringen...



Uansett så ble resultatet vanvittig godt :-)
-anbefaler å minst doble eller firdoble oppskriften !!!


Bringbærremser

10 små remser

200 gram jordbær
2 ts honning
1 ts kanel
1 dl Kombucha (vann e.l.)

Kjør alt til mos i en mikser og smør utover ett bakepapir på ca 1/2 cm.
Sett i ovnen på 60-70 grader med døra på gløtt (legg grytekluten i åpningen f.eks.)
Sjekk etter 4 timer, den skal være tørr og slippe papiret, ikke noen bløte felter,
mine fikk 3 timer til: totalt 7 timer.

Avkjøles og klippes i strimler som rulles sammen til små 'bon bon'



Ikke lett å få tatt bilder før de forsvant,
virkelig et super godteri som smakte bringbær.
Søte nok i seg selv så etter min mening kunne alle ingrediensene droppes,
untatt bringbær da.







Forøvrig kan du bruke all slags frukt og bær

Oppskrift med fermentering finner du HER hos Tradisjonskost.

Husk å kjøpe inn Bringbær til helgen ;-)


En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)


I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)



.



2 kommentarer:

...til stor glede for bloggforfatteren :-)