4. aug. 2014

Omelett med Kantareller - sopp

Den perfekte raske lunsjen og middagen når du kommer hjem fra sopptur eller vil overraske med noe godt.



Fransk Omelett med Kantareller

2 pers

200 g sopp
1/2 løk
ghee
gressløk
4 egg
salt
pepper

Børst soppen ren og skjær i biter.
Skjær løk i terninger.

Hvis soppen er veldig saftig er det lurt å steke den litt i tørr stekepanne først,
ta vare på saften du får til en saus eller bland den inn med eggene.

Stek sopp og løk i ghee noen minutter,
mye eller lite ettersom du foretrekker den.
Ha på litt, gressløk, salt og pepper,
ha i en skål.

Bland Eggene med litt salt og pepper, samt resten av gressløken.
ha mer ghee i panna og ha eggeblandingen i.
(hold gjerne igjen to av eggeplommenne og ha de rå inni sammen med soppen til slutt ;-)


Stek omeletten ett par minutter under lokk, til den er stiv.
Ha soppblandingen i midten (sammen med eggeplommene),
brett den ene halvdelen over og klem sammen litt.

For litt ekstra luksus må du gjerne strø ost over :-)






Serveres med f.eks. tomat-salat, bacon etc.





Bon Appétit :-)
.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)