Marinert sopp som kan brukes til både salat og tilbehør til middagen,
eller snacks til aperitif'n og tapasbordet.
Kantareller à la Grecque
200 g sopp i biter
0,5 dl olivenolje
2,5 dl vann
2 sitronskiver
2 stilker timian
1/2 ts hel pepper
1/2 ts korianderfrø
1/2 ts salt
Kok opp alle ingredienser (untatt sopp) og la putre i 15 minutter.
Rens og del soppen.
Ha soppen i marinaden og la koke i 10 minutter.
Avkjøles og oppbevares kaldt til bruk.
Kjempegod på salat, mainaden er perfekt som dressing ;-)
Her servert med en tomatsalat med løk og bacon...
Bon Appétit :-)
.
eller snacks til aperitif'n og tapasbordet.
Kantareller à la Grecque
200 g sopp i biter
0,5 dl olivenolje
2,5 dl vann
2 sitronskiver
2 stilker timian
1/2 ts hel pepper
1/2 ts korianderfrø
1/2 ts salt
Kok opp alle ingredienser (untatt sopp) og la putre i 15 minutter.
Rens og del soppen.
Ha soppen i marinaden og la koke i 10 minutter.
Avkjøles og oppbevares kaldt til bruk.
Kjempegod på salat, mainaden er perfekt som dressing ;-)
Her servert med en tomatsalat med løk og bacon...
Bon Appétit :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)