6. aug. 2014

Sopp à la Grecque - Sopp på Gresk vis

Marinert sopp som kan brukes til både salat og tilbehør til middagen,
 eller snacks til aperitif'n og tapasbordet.



Kantareller à la Grecque

200 g sopp i biter
0,5 dl olivenolje
2,5 dl vann
2 sitronskiver
2 stilker timian
1/2 ts hel pepper
1/2 ts korianderfrø
1/2 ts salt

Kok opp alle ingredienser (untatt sopp) og la putre i 15 minutter.
Rens og del soppen.
Ha soppen i marinaden og la koke i 10 minutter.

Avkjøles og oppbevares kaldt til bruk.





Kjempegod på salat, mainaden er perfekt som dressing ;-)

Her servert med en tomatsalat med løk og bacon...




Bon Appétit :-)
.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)