12. aug. 2014

Indisk Potetsalat

Tilbehør til en Indisk meny er ofte raita og forskjellige salater,
de fleste med youghurt dressing som gjør godt ved siden av sterke smaker.


Indisk Potetsalat

4 kokte poteter
2 ss hakket fersk koriander
2 dl grønne bønner - erter
1,5 dl yoghurt
1  mild chili
1 ts sennep
1 ss sitronsaft
1/2 ts salt
1/2 ts pepper

Skrell og skjær poteter i terninger.
Bland ingrediensene til dressing,
ha i poteter og erter.
La stå en time før servering slik blir smakene godt fordelt.

Kan godt oppbevares i kjøleskap 1-2 døgn hvis du vil lage den ferdig på forhånd.


Strø over noen korianderblader før du setter den på bordet :-)
Eller hvorfor ikke kronblader
 fra f.eks. ringblomst som gir herlig farge til den ellers litt blasse salaten...
...Indisk mat og tradisjon er jo farger og pynt.

-du må gjærne gjøre det om til en salat med egg
ved å tilsette kokt egg og løk ;-)


Bon Appétit :-)
.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)


I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)




.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)