Etter å ha lett i 14 år her i Frankrike etter Kantareller,
fant jeg de endelig,
og det i mitt eget lille skogholdt :-)
Gjett om jeg var overrasket og glad,
jeg klager ikke lenger over det dårlige været vi har hatt i sommer hehe
Jeg ble derfor inspirert til å prøve noe annet enn de vanlige stekte med salt, pepper og fløte...
...de er vanvittig gode men hva med å smake på kantarellen som den er ;-)
Som ett helt enkelt tilbehør:
Kantarell Carpacchio
Pene kantareller
Sitronsaft
salt og pepper
Rens og skjær store kantareller i skiver,
de bitte små kan være hele eller deles i to.
Legg de i en form og ha sitronsaft over,
litt salt og pepper...
Dekk til med lastfolie og la de stå kjølig i minst en time,
men de kan godt oppbevares slik i kjøleskapet ett par dager.
Jo lenger de står jo mer sitronsmak,
husk å snu litt på bitene.
Serveres på salat, til kjøtt eller fisk.
Perfekt til viltkjøtt eller ett Andebryst som på bildet øverst :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)