5. aug. 2014

Rå Kantareller servert på salat med lever

Eller champignon froids Paysans à la l'ail på fransk.



Oppskriften er fra en liten sopp miniguide,
hvor det er noen utvalgte oppskrifter til slutt ;-)

Du kan selvfølgelig lage denne oppskriften med andre sopper,
men husk å sjekke at de kan spises rå !!!
-noen sopper må kokes-stekes for å kunne spises...

Bondske Salatkantareller

300 g sopp-kantareller
2 dl Vinaigrette

Små sopper bevares hele og større skjæres i biter.
Mariner soppene i dressingen over natten.
Klar til bruk :-)

HER er min oppskrift på vinaigrette.



Forslag til servering:

Salat med Kantareller og Lever

salathode
tomater
lever (evnt. skinke-bacon)
Salatkantareller

Dander salat og tomater på tallerkenene.
Stek lever i tynne skiver,
ha på litt salt og pepper.
Fritt valg om du serverer mens leveren fortsatt er varm eller du avkjøler den først.
Ha sopp og vinaigrette/dressing oppå til slutt.
Klipp persille over.
Passer også godt med løkringer til.








Bon Appétit :-)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)