14. okt. 2014

Indisk Gulrotdessert

Indisk dessert på sitt beste er denne gulrotdesserten,
som dere sikkert har sett hvis dere leter etter indisk dessert...



Ved bruk av et alternativt sukker, 
vegetalsk melk kan man godt si at den er sunn :-)

Gateau de Carottes à la Inde

500 g revet gulrot
1,5 dl mandelmelk e.l.
100 g råsukker (eller 150 g hvitt)
100 g ghee
1 ts malt kardemomme

3 ss mandler og eller pistasjnøtter til pynt.

Stek de revne gulrøttene i ghee på svak varme under omrøring i 15 minutter.
Tilsett melk, sukker og kardemomme og la koke under omrøring i 15 minutter til.
-reduser gjerne sukkeret enda mer, smak-
Ha massen i en bolle eller form,
jeg brukte en 22 cm kakeform,
-springform, eller dekk med plast-
avkjøl, pynt og sett i kjøleskap til servering.



Fantastisk avslutning på ett herlig Indisk måltid.



Bon Appétit :-)
.

En enkel måte å følge bloggen på er å:

1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer

2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)

I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...

På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)

.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)