Kål kan være både kjedelig og kjempespennende,
Vanessa elsker surkål også den som er melkesyregjæret!
Jeg liker også begge surkålvariantene,
men de tar begge litt tid å lage fra grunnen av.
Med dette flotte lille røde hodet fra egen kjøkkenhage lagde jeg derfor en ny rask variant,
både god og supersunn :-)
Rask Kål med Cumin og Ghee
400 g rødkål
4 ss ghee-smør
1 ss cumin
1 liten grønn mild chili
en neve gressløk
1 ts grovt ekte salt
1/2 ts pepper
1 ss brunt sukker
3 ss eddik
Skjær kål i tynne strimler eller annet etter ønske.
Varm ghee i en stekepanne, ha i cumin og la de poppe litt før du har i kålen.
Klipp gressløk og skjær chili i strimler, tilsett.
Tilset salt (jeg brukte himalayasalt), pepper, sukker og eddik.
-du kan godt droppe sukker og eddik hvis du ikke vil ha den sursøt ;-)
Stek under lokk på middels varme i 5-10 minutter.
Serveres til f.eks. hvit fisk det blir så fine farger på tallerkenen,
Bon Appétit :-)
.
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)