10. mars 2014

Erter og Kastanjer

Hvordan tilberede erter så alle liker dem :-)

Erter er elsket av de fleste , men mindre likt av noen.

Etter min mening kommer det ann på hvordan du er vant til å få de servert...

Hvis de er ferske og ikke  for mye kokt er de gode nesten av seg selv,
hvis de derimot kommer fra en boks kan det godt hende de trenger ett lite løft ;-)

Den enkleste/beste måten er å varme de opp på er med smør (helst ghee-klarnet smør), hvitløk, salt og pepper.

Hvis du vil ha i litt ekstra,
 er løk og gulrot klassikere...

...denne gangen var jeg litt utradisjonell og brukte kastanjer fra høstens lager i fryseren,
en ekstra klatt med ghee...

Resultat : Kjempegodt !




Litt persille gir det enda ett hakk smak :-)

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+ og liker ;-)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)