12. mars 2014

Restepanne med kjøtt

Kjøttrester etter kraftkoking, supper eller gryter,
da er ikke en rask middag langt unna ;-)




Stek kjøttrestene litt i stekepanna (små eller store biter etter ditt ønske), 
ca 150 g kjøtt per porsjon.
Skjær opp grønnsaker etter eget valg,
f.eks.: brokkoi, blomkål og gulrot...
Tilsett grønnsakene, stek videre eller tilsett kraft og la de surre ett par minutter.

Til bords :-)


En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+ og liker ;-)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)