18. mars 2014

Torsk og Grønnsaker stekt i ovn

Enkle, raske middager fortsetter...

På flyttefot behøver ikke å bety ferdigmat eller pizza på døra ;-)


Torsk med Grønnsaker i ovn til 4



600 g fisk
400 g brokkoli
400 g blomkål
4 gulrøtter
Sitron
salt og pepper
olivenolje





Sett ovnen på 180 grader.

Vask og rens og ha alt i en ildfast form,
ha på godt med olivenolje, salt og pepper.

La stå midt i ovnen ca 20 minutter ettersom hvor tykk fisken er.
-legg over folie hvis det blir for stekt på toppen.

God tid til å lage salat, dekke bordet, rydde kjøkkenet eller lage dessert ;-)
Hvis du har sure fjes rundt bordet når det blir servert fisk er det lurt med belønning etterpå,
selvfølgelig får man ikke dessert hvis man ikke orker middagen ;-)


Bon Appétit :-)

ps. jeg får kjøpt fersk gurkemeie - curcuma og tenkte jeg måtte prøve de stekt,
lot derfor en liten rot få være med i ovnen og den ble helt spiselig :-)


Grillet sitron (helst i skiver) er kjempegodt ;-)

Tips:
Når man lager raske middager som ikke er stappfulle av forskjellige smaker og krydder kan man tilsette dette ved bordet, som f.eks sennep, soyasaus, chilisaus etc....


En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+ og liker ;-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)