6. mars 2014

Fennikel og Stekt egg

Rask lunsj full av godsaker :-)


Det er sesong for fennikel, som kan brukes på mange måter,
 bl.a. i DENNE grønnsaksretten (eller tilbehør).

...eller som tilbehør til stekt egg.

Skjær fennikel i ringer-strimler og stek på middels varme i litt ghee (evt. olje)
La det surre til de blir litt blankere, omtrent som løk.
Stek et egg rett i panna eller alene.

Nytes med masse grønnsaker for en super lunsj :-)




God Lunsj :-)



En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+ og liker ;-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)