Rask lunsj full av godsaker :-)
Det er sesong for fennikel, som kan brukes på mange måter,
bl.a. i DENNE grønnsaksretten (eller tilbehør).
...eller som tilbehør til stekt egg.
Skjær fennikel i ringer-strimler og stek på middels varme i litt ghee (evt. olje)
La det surre til de blir litt blankere, omtrent som løk.
Stek et egg rett i panna eller alene.
Nytes med masse grønnsaker for en super lunsj :-)
God Lunsj :-)
En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+ og liker ;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
...til stor glede for bloggforfatteren :-)